Waarom AssessMIJ?

AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Waarom AssessMIJ?

Ik ben gekwalificeerd, heb jarenlange ervaring en weet waar ik over praat. Ik help u met beter beslissen over mensen (selectie-assessments). Als psycholoog, loopbaankundige  en assessmentspecialist is het doorgronden van mensen mijn vakgebied en werk ik vanuit de volgende visie.

lees meer...

 

Ik geef u antwoorden op alle vragen die u bezighouden in begrijpelijke taal.

• Waarom doen we de dingen die we doen?

• Wat is de motivatie voor ons gedrag?
• Waarom riskeert iemand zijn eigen leven om dat van een ander te redden?
• Wat is de kracht die al onze emoties vormgeeft?
• Wat maakt het verschil in kwaliteit van leven?
• Wat maakt iemand juist succesvol of waarom krijgt de ander het tegenovergestelde?

Karakterprofiel in kaart
Behoeften en drijfveren bepalen iemands karakterprofiel. Dit karakterprofiel wordt gevormd door je opvoeding en de genen van je biologische ouders en is pas ‘uitgehard’ op je 21ste levensjaar. De contouren zijn dan al best duidelijk en vervolgens gaan we hiermee ons leven vormgeven en inrichten.

Tot aan onze oude dag zijn we aan veranderingen onderhevig en verandert ons gedrag! Maar ons karakter blijft ons hele leven bepalend voor hoe we presteren onder druk of stress. Gedrag is aangeleerd en situationeel bepaald maar het karakter blijft. En herbergt een nadrukkelijk voorspellende waarde over huidig en toekomstig functioneren.
Met de assessments van AssessMIJ wordt het karakterprofiel in kaart gebracht en in goed overleg besproken, toegelicht en uitgelegd. Het karakter bepaald ons voorkeursgedrag alsook gedrag dat ons minder ligt. Tevens kunnen we kijken of bepaald gedrag te ontwikkelen is of dat het er gewoon niet in zit!

Eng?
Misschien… wij realiseren ons dat het misschien zo voor je kan voelen. Maar wij garanderen je in ieder geval dat we jou op een respectvol, integere en op een vertrouwelijke wijze met jou en de uitkomsten van jouw assessment zullen omgaan!!! In ieder geval ga je de enorme meerwaarde van dit assessment zien en ervaren en zijn we ervan overtuigd dat het begrijpen van deze behoeften/karaktertrekken en deze weten in te zetten van groot belang zijn om je goed te voelen en jouw leven te leiden waarin je van enorme waarde kunt zijn voor jezelf en jouw omgeving.

01/07/2017