100% tevredenheid

AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

100% tevredenheid

Naast dat wij u helpen bij het selecteren van de beste kandidaat en het oplossen van uw personeelsproblemen zetten wij ons in voor  100% tevredenheid.

  • AssessMIJ onderscheidt zich ook doordat de kandidaten – ongeacht de uitkomsten en het maken van uw beste keuze – terugkijken op een voor hen zeer waardevol traject. Imagoschade wordt voorkomen en kandidaten zijn vaak eveneens in staat tot het maken van betere, alternatieve keuzes. Met een afwijzing op basis van gegronde redenen komen ze toch verder.
  • AssessMIJ heeft gedegen expertise op het gebied van gedrag en gedragsverandering en biedt assessment solutions waarbij het mes meestal aan 2 kanten snijdt. AssessMIJ gaat daarbij voor maximale klant- en kandidatentevredenheid.

Lees hier diverse reviews/ervaringen

Onze assessments bestaan uit een snel inzetbare online persoonlijkheidstest en een offline validatie proces waarin toetsing, confrontatie en rollenspel worden ingezet door ervaren gecertificeerde psychologen. Validatie is essentieel om betrouwbare resultaten te garanderen. Schone schijn, kandidaten die zich beter voordoen dan ze zijn en sociaal wenselijke antwoorden geven, worden zo voorkomen. Wij assessen daarbij zoveel mogelijk op uw locatie

11/02/2018