Recensies

AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Recensies

Casper van Dijk, CVD Media: “Ik had er niet echt zin in
Ik ben Jerry tegengekomen toen ik op een dood spoor terecht was gekomen bij mijn toenmalige werkgever. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik geen zin had in de gesprekken en er geen heil in zag. Nooit heb ik er zo naast gezeten.

De gesprekken met Jerry voelden vanaf de 1e minuut als een warm bad. Zijn open houding en prettige manier van communiceren gaven mij het gevoel dat ik mij volledig kon openstellen. De gesprekken in combinatie met de assessment hebben geleid tot een beter beeld van mijzelf en mijn capaciteiten. Tijdens de gesprekken gaf Jerry al aan dat hij voor mij een toekomst in sales zag. Iets wat ik nooit eerder had gedaan en volledig verafschuwde. Ik heb smakelijk om zijn visie gelachen totdat de assessmenttoets precies hetzelfde zei. Werken in een klein bedrijf en de focus op sales waren de speerpunten. Ondanks mijn bedenkingen ben ik ermee aan de slag gegaan. Resultaat was dat ik binnen 4 maanden van de commerciële binnendienst naar de buitendienst ben overgeheveld bij mijn nieuwe werkgever. Het werk was op mijn lijf geschreven en ik heb mij nog nooit zoals een vis in het water gevoeld bij een baan. Bijna 26 jaar heb ik gezocht naar wat het beste bij mij paste zonder een oplossing. Ondertussen ben ik nu ruim 6 jaar als accountmanager aan het werk en kan ik zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden.

Dat gevoel en dat resultaat gun ik iedereen. Elke dag doen wat je leuk vindt is het beste wat je kan overkomen en Jerry is dé aangewezen persoon die je daarbij kan helpen. Jerry is doelgericht, zeer ervaren, een fijne gesprekspartner en bovenal een fijn mens. Dus ben je zoekende wat je qua werk wilt doen in de toekomst, zoek dan niet verder en vraag Jerry om hulp. Succes gegarandeerd.

Mirko Schoenmaker, FinancialLease.nl: “Beter op mijn plek”

Mijn ervaring met Jerry Janssen was zeer prettig. Jerry neemt de tijd voor je en in mijn geval hebben we meerdere gesprekken gehad om alles er uit te halen wat er in zit. Dit heeft voor mij erin geresulteerd dat ik nu echt op mijn plek zit bij een bedrijf dat bij me past. Bedankt Jerry! jij hebt er voor gezorgd dat ik op mijn plek zit.

Lennart Koek, LPN: “Klaar voor de volgende stap”

Tijdens mijn carrière heb ik loopbaan coaching van Jerry mogen ontvangen. Dit op een moment dat ik klaar was voor de volgende stap, maar niet goed kon plaatsen welke dat precies moest zijn.

Ik ken hem van daaruit als een integer persoon, die het vertrouwen geeft om op een open manier het gesprek aan te gaan. Hierin laat hij je jezelf een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf beter leert kennen en inzicht krijgt in wat jou gelukkig maakt in jouw werk. Wat zijn de zaken waar je echt blij van wordt? Wat maakt dat je met plezier aan het werk gaat? Waar haal jij voldoening uit?

Onderdeel van deze coaching was een talent assessment. De uitkomst hiervan hebben we samen besproken, wat ook zeker heeft bijgedragen aan het ontdekken waar mijn sterke maar ook verbeterpunten liggen. Door de uitslag met Jerry te bespreken heb ik daar een veel beter inzicht in gekregen en heeft me dat ook geholpen om van de gebaande paden af te treden. Wat ik me goed herinner was de stip die ik op de horizon moest zetten en waar we samen bepaald hebben hoe ik daar zou kunnen komen.
Door niet direct de meest logische weg te nemen, heb ik mijzelf snel breder kunnen ontwikkelen binnen de organisatie en ben ik met meer kennis en kunde richting de stip op de horizon gelopen.

Otto de Jager, BusinessLease: “meer inzicht in mijzelf gekregen”

“Jerry ken ik als een fijne gesprekspartner. Recht door zee, gestructureerd en to-the-point, maar ook tussendoor humorvol en leuke anekdotes. In het aantal gesprekken wat ik met hem heb gehad heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en handvatten aangereikt gekregen waar ik mee aan de slag kon gaan om mijn doelen te bereiken. Wil je meer inzicht krijgen in jezelf, je loopbaan een boost geven en/of denk je dat je op een dood spoor zit; dan is Jerry zeker de juiste persoon om je hierbij te helpen.

De inzichten die ik gekregen hen tijdens deze sessies hebben mij écht verder geholpen in de manier waarop in mijn carrière vorm gekregen heeft. Ik kan daarom Jerry van harte aanbevelen!”

Menno Postma, IBG: “Geen politiek correcte praatjes”

“Geen politiek correcte praatjes, wanneer iets niet goed is dan zal Jerry dat zeggen. Juist de directheid vond ik erg prettig. Er werd mij een spiegel voorgehouden en zijn er handvatten gegeven om uiteindelijk zelf tot de conclusie te komen dat het anders moet. Jerry heeft laten zien dat hij er voor mijn eigen ontwikkeling is en niet in het belang van de organisatie.”

Gerard Heijboer, Mobility Mixx: “Geleerd op het juiste moment mijzelf te profileren”

“Jerry is voor mij heel beslissend geweest in mijn loopbaan. Hij heeft mij geleerd effectief te schakelen op belangrijke carrière momenten, met vooral zicht op mijn eigen talenten. Zo hebben we een persoonlijk actieplan opgesteld met daarin o.a mijn sterke en zwakke punten en heb ik geleerd op het juiste moment mijzelf te profileren. Dit heeft in 4 jaar tijd tot 2 mooie jobs geleid waarin ik succesvol kon zijn door dicht bij mijzelf te blijven. Het loopbaantraject van Jerry heeft mij enorm geholpen. Aanbevolen!”

Flip Roose, teammanager LPN: “blijven ontwikkelen in een veranderende omgeving”

“In mijn verantwoordelijkheid als teammanager heeft Jerry mij op twee manieren enorm geholpen. Ten eerste hebben we een sessie georganiseerd rondom het blijven ontwikkelen in een veranderende omgeving. Daarnaast hebben we een cultuur en feedback sessie gehouden. Hij daagt mensen uit zich open op te stellen. Daarnaast kan hij ook confronteren. Dat zet je aan tot denken. Een mooie combinatie van zacht en hard. Dit heeft de vonk van verandering in mijn team gebracht. Het resultaat is stapjes naar verandering. Medewerkers die met vertrouwen uit de comfort zone stappen. Teamspirit! Persoonlijk heeft hij mij door zijn aanpak weten te raken en me bewuster gemaakt van mijn eigen rol en invloed op het team, daardoor ben ik effectiever gaan managen.”

Jeroen Brink, ICT-LPN: “capaciteiten, wensen en mogelijkheden op een rijtje gezet”

“Iedereen belandt weleens op een punt in zijn carrière waarin je denkt… en nu? Hoe verder, waarin, waarmee? Het bedrijf zat daarbij ook nog eens in een zeer roerige periode van reorganisatie waardoor diverse mensen het bedrijf verlieten.

Jerry heeft mij in die periode goed geholpen door mijn ideeën, capaciteiten, wensen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. In meerdere gesprekken heeft hij op een prettige maar kritische manier naar mij als persoon en mijn capaciteiten gekeken. Hij schuwt daarbij zeker niet om de scherpe randen van mijn karakter te bespreken maar doet dat zonder kritiek en duidelijk met als doel om als persoon te groeien.

Ook mijn CV is op een dergelijke kritische manier bekeken en daardoor ijzersterk geworden.

Kenmerkend voor Jerry is zijn open houding, geduld, kritische en opbouwende kritiek en professionaliteit. Bovenal een fijn persoon om mee samen gewerkt te hebben.”

27/01/2018