AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Over MIJ

Als psycholoog en loopbaankundige run ik – Drs. Jerry M. Janssen – dit HR-bureau met hart en ziel, gefascineerd door de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen. Met AssessMIJ ondersteun ik directies en management bij diverse business onderwerpen waar het people aspect een belangrijke rol speelt. AssessMIJ functioneert als sparringpartner als het gaat om verandertrajecten, bezetting, individuele cases, maar bijvoorbeeld ook de ontwikkeling van leiderschap en organisatie-inrichtingsvraagstukken.


Mijn passie is om groei en ontwikkeling bij mensen en organisaties inzichtelijk te maken om hen daarmee in hun kracht te zetten waardoor deze beter gaan functioneren.

 

Meer over MIJ

Studie:
Na mijn HBO-studie Arbeidsmarktpolitiek & Personeelsbeleid heb ik Sociale- en organisatiepsychologie (veranderkunde) gestudeerd aan de rijksuniversiteit van Utrecht. Aansluitend heb ik dit aangevuld met Careermanagement van de Open Universiteit.

 

Werk:
Ik heb gewerkt als adviseur bij een organisatie adviesbureau en hier voor diverse organisaties uiteenlopende HR en Change & Development opdrachten met succes uitgevoerd. Aansluitend heb ik 18 jaar gewerkt bij LeasePlan Nederland N.V. in diverse managementrollen. Ik was daar HRM-manager en heb met innovatief HR bijgedragen aan de groei in objecten bij LeasePlan van 45.000 naar 90.000 (in 3 jaar tijd).

Vervolgens werd ik daar Directeur HRM en was ik o.a. verantwoordelijk voor de integratie van de 3 onafhankelijk opererende leasemaatschappijen onder de ABNAMRO-Leaseholding (AutoLease Holland te Gouda, LeaseConcept te Hoofddorp en LeasePlan te Almere). Ik gaf leiding aan de integratie en bracht vernieuwend en Strategisch Human Resources Management en wist LeasePlan Nederland tot grootste Leasemaatschappij van Nederland te maken (150.000 voertuigen) en Top-employer in Nederland. Hierdoor werd LeasePlan in 2003 verkoopwaardig. Ook heb ik de bedrijfsschool – LeasePlan Academy – en een Mobiliteitscentrum opgezet.

Rode draad in mijn carrière is mensen en organisaties in veranderende omgevingen ondersteunen en stimuleren naar verbeterde performance en groei.

29/06/2017