AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Betaalbaar maatwerk

Betaalbaar maatwerk

AssessMIJ biedt voor elke assessmentvraag de juiste oplossing. U wilt zekerheid over de fit tussen talent, functie en organisatie? AssessMIJ biedt snel, flexibel,  betrouwbaar en betaalbaar maatwerk assessments.  Zekerheid dus voor een kleine prijs en net zo goed of  beter dan de grote traditionele assessmentbureau’s.

Onze assessments zijn hybride van aard; deels online vragenlijst waarin de persoonlijkheid wordt neergezet, die vervolgens gevalideerd word met de kandidaat. Van krachtige online tools tot diep en breed onderzoek. Kies voor een betere performance met een valide assessment dat bij uw vraag past!

Diverse mogelijkheden

Wij brengen het karakterprofiel met al de kwaliteiten, talenten,  drijfveren en het voorkeursgedrag dat daarbij hoort in beeld. Of het nu gaat om new hires of om bestaande medewerkers in beweging te zetten, de assessments van assessMIJ geven antwoorden op alles wat u maar wilt weten om zo goede beslissingen te kunnen nemen over mensen. De assessments zijn altijd maatwerk en toepasbaar op zowel individuen als complete teams.

Gedrag in beeld
AssessMIJ is gespecialiseerd in gedrag en gedragsverandering. Burn-out, niet kunnen meekomen, veranderbereidheid, etc. Het assessment van AssessMIJ levert u altijd een beweging op richting echt anders en/of beter, makkelijker, sneller en/of goedkoper. Maar niet alleen in het belang van de opdrachtgever! Wij hechten er ook veel waarde aan dat de kandidaten zich tijdens het gehele assessmenttraject op hun gemak voelen en terugkijken op een ook voor hen waardevol traject.

 

29/06/2017