AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Casper van Dijk – CVD Media

Ik ben Jerry tegengekomen  toen ik op een dood spoor terecht was gekomen bij mijn toenmalige werkgever. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik geen zin had in de gesprekken en er geen heil in zag. Nooit heb ik er zo naast gezeten. De gesprekken met Jerry voelden vanaf de 1e minuut als een warm bad. Zijn open houding en prettige manier van communiceren gaven mij het gevoel dat ik mij volledig kon openstellen. De gesprekken in combinatie met het assessment hebben geleid tot een beter beeld van mijzelf en mijn capaciteiten.

lees meer...

Tijdens de gesprekken gaf Jerry al aan dat hij voor mij een toekomst in sales zag. Iets wat ik nooit eerder had gedaan en volledig verafschuwde. Ik heb smakelijk om zijn visie gelachen totdat de assessmenttoets precies hetzelfde zei. Werken in een klein bedrijf en de focus op sales waren de speerpunten. Ondanks mijn bedenkingen ben ik ermee aan de slag gegaan. Resultaat was dat ik binnen 4 maanden van de commerciële binnendienst naar de buitendienst ben overgeheveld bij mijn nieuwe werkgever. Het werk was op mijn lijf geschreven en ik heb mij nog nooit zoals een vis in het water gevoeld bij een baan. Bijna 26 jaar heb ik gezocht naar wat het beste bij mij paste zonder een oplossing. Ondertussen ben ik nu ruim 6 jaar als accountmanager aan het werk en kan ik zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden.

Dat gevoel en dat resultaat gun ik iedereen. Elke dag doen wat je leuk vindt is het beste wat je kan overkomen en Jerry is dé aangewezen persoon die je daarbij kan helpen. Jerry is doelgericht, zeer ervaren, een fijne gesprekspartner en bovenal een fijn mens. Dus ben je zoekende wat je qua werk wilt doen in de toekomst, zoek dan niet verder en vraag Jerry om hulp. Succes gegarandeerd.

27/01/2018