AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Lennart Koek, LPN: “Klaar voor de volgende stap”

Tijdens mijn carrière heb ik loopbaan coaching van Jerry mogen ontvangen. Dit op een moment dat ik klaar was voor de volgende stap, maar niet goed kon plaatsen welke dat precies moest zijn.

Ik ken hem van daaruit als een integer persoon, die het vertrouwen geeft om op een open manier het gesprek aan te gaan. Hierin laat hij je jezelf een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf beter leert kennen en inzicht krijgt in wat jou gelukkig maakt in jouw werk. Wat zijn de zaken waar je echt blij van wordt? Wat maakt dat je met plezier aan het werk gaat? Waar haal jij voldoening uit?

Onderdeel van deze coaching was een talent assessment. De uitkomst hiervan hebben we samen besproken, wat ook zeker heeft bijgedragen aan het ontdekken waar mijn sterke maar ook verbeterpunten liggen. Door de uitslag met Jerry te bespreken heb ik daar een veel beter inzicht in gekregen en heeft me dat ook geholpen om van de gebaande paden af te treden. Wat ik me goed herinner was de stip die ik op de horizon moest zetten en waar we samen bepaald hebben hoe ik daar zou kunnen komen.
Door niet direct de meest logische weg te nemen, heb ik mijzelf snel breder kunnen ontwikkelen binnen de organisatie en ben ik met meer kennis en kunde richting de stip op de horizon gelopen.