Meer dan assessment solutions

AssessMIJ social
Facebook Twitter Linkedin

Meer dan assessment solutions

AssessMIJ is  een flexibel HR-bureau dat werkgevers met hart en ziel ondersteunt met assessment solutions.  De dienstverlening begint met ‘meten is weten’;  het assessment. Dit kan een selectie-, een ontwikkel-, of een maatwerk-assessment zijn afhankelijk van uw vraag.

Met onze assessments zorgen wij ervoor dat opdrachtgevers op objectieve gronden betere keuzes kunnen maken en door kunnen met waar ze goed in zijn. Maar niet alleen de opdrachtgever, ook uw kandidaat of personeelslid kan door (ongeacht uw keuze).

AssessMIJ:

 • verlaagt uw personeelskosten!
 • lost personeelsproblemen op en voorkomt ze!
 • Is daardoor geen kosten- maar een opbrengstenpost! 
 • biedt assessments die zichzelf terugverdienen
 • zorgt ervoor dat u de beste keuzes maakt over mensen!
 • zet mens en organisatie in beweging!


AssessMIJ  ontzorgt,
zodat u weer kunt doen waar u goed in bent, op basis van assessments; meten is weten, gedurende alle fasen van een arbeidscyclus:

 1. Voorafgaand aan een dienstverband: selecteren van de juiste mensen voor uw organisatie;
 2. Tussentijds: de juiste man/vrouw op de juiste plek: kunnen meekomen, duurzame inzetbaarheid, meer rendement uit uw medewerker halen, prestaties verbeteren, uitval voorkomen, alternatieven zoeken (binnen of buiten)?
 3. Aan het eind van een dienstverband: van werk naar werk begeleiden, goede oplossing zoeken voor personen.

Onze assessment solutions kunnen worden toegepast op diverse vraagstukken waarbij het mens-aspect belangrijk is: W&Sontwikkeling, beoordeling, performance en optimalisatie.

AssessMIJ biedt hybride-assessments van hoge kwaliteit, duidelijk, snel en betaalbaar en bestaan uit een snel inzetbare online persoonlijkheidstest en een offline validatie proces waarin toetsing, confrontatie en rollenspel worden ingezet door ervaren gecertificeerde psychologen. Validatie is essentieel om betrouwbare resultaten te garanderen. Met dit hybride assessment worden  schone schijn, kandidaten die zich beter voordoen dan ze zijn en sociaal wenselijke antwoorden voorkomen.

Onze aanpak is no-nonsense, discreet, persoonlijk, zorgvuldig, gefocust, nuchter en betrokken. De assessments zijn gericht op het individu of team en altijd in relatie tot de omgeving; de targets, de missie, de klantomgeving.

 • AssessMIJ onderscheidt zich ook doordat de kandidaten – ongeacht de uitkomsten en welke (betere) keuze u ook maakt – terugkijken op een voor hen zeer waardevol traject. Imagoschade wordt zo voorkomen en kandidaten zijn vaak eveneens in staat tot het maken van betere, alternatieve keuzes. Met bijvoorbeeld een afwijzing o.b.v. gegronde redenen komen ze toch verder.
 • AssessMIJ heeft gedegen expertise op het gebied van gedrag en gedragsverandering en biedt assessment solutions waarbij het mes aan twee kanten snijdt. AssessMIJ gaat daarbij voor maximale klant- en kandidatentevredenheid.

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#0edec9″ text_color=”#ffffff” icon=”home” url=”http://www.assessmij.nl” width=”” target=”_self”]Terug naar Home[/inbound_button]
28/01/2018